In geval van spoed kunt u ons bereiken op:

+31 6 216 25 945

Mercuriusstraat 22b
Doetinchem

0314 - 36 68 23

Raadhuisstraat 22
Doetinchem

0314 - 33 02 00

Sportweg 6
Doetinchem

0314 - 34 17 60

Openingstijden

ma-do: 7:45 - 21:00

vr: 7:45 - 18:00

za 7:45 - 12:00

Ron Willink

BIG-Nummer: 39035531404

Ron is fysiotherapeut en geregistreerd master manuele therapie. Hij is in 1987 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie te Arnhem. Vervolgens heeft hij in 1992 de opleiding manuele therapie aan de SOMT afgerond tot geregistreerd manueel therapeut. Daarna is hij in 1995 afgestudeerd als sportfysiotherapeut bij de IAS (International Academy of Sportscience) waarna hij uitgebreid ervaring heeft opgedaan met (top)sporters.

In 1999/2000 is Ron geschoold door de gerenommeerde dr. J.D. Stenvers op het gebied van nek-, schouder- en armklachten waarna hij in het bijbehorende kwaliteitsregister is opgenomen. Mede hierdoor ziet hij veel hoofdpijn- en/of whiplashpatienten.

In 2000 heeft Ron zich gespecialiseerd in rugklachten en bekkeninstabiliteit bij dr. A. Vleeming. Omdat zijn interesse in de bewegende mens verder gaat dan het orthopedische deel van het vakgebied participeert Ron sinds 2006 in het Parkinsonnet.
In 2009 heeft Ron zijn masterstudie aan de SOMT afgerond. Zijn afstudeerproject gaat over de behandeling van cervicogene hoofdpijn met behulp van manuele therapie.

Ron is vanaf 1994 praktijkhouder in Doetinchem, aanvankelijk samen met collega Vincent van den Heuvel, vanaf 2009 met collega Emil Wassink.
Als geboren en getogen Doetinchemmer voelt hij zich verbonden met deze regio.

Emil Wassink

BIG-Nummer: 49050526704

Emil is geregistreerd fysio- en master manueeltherapeut. Na de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Groningen gevolgd te hebben is hij in 1999 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vervolgens heeft hij in 2005 de opleiding tot manueel therapeut afgerond aan de SOMT. En in 2014 heeft hij de master of science opleiding aan het SOMT met goed gevolg afgerond. Zijn afstudeerproject ging over de behandeling van chronische liespijn bij sporters met behulp van manuele therapie.

Emil is daarnaast gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met Astma en COPD. Om zich te verdiepen in de behandeling van patiënten met COPD heeft hij een cursus gevolgd aan de Hogeschool van Leiden. Samen met collega’s uit de regio heeft hij een samenwerkingsverband opgericht om de zorg rond astma- en COPD- patiënten te optimaliseren.

Emil is al een aantal jaren actief in de paramedische begeleiding van (top)sporters. Zo is hij onder andere betrokken bij de begeleiding van Topzwemmers bij de K.N.Z.B. en ziet daarom veel sporters met schouderklachten. Om zich verder toe te leggen op schouderklachten participeert hij met collega's in een schoudernetwerk. Zelf is hij al jaren actief als zwemmer, wielrennen en hardloper.

Emil is vanaf 2009 praktijkhouder samen met Ron Willink. Hij is geboren en woonachtig in Doetinchem en kent daarom de inwoners goed. “Ik vind het vak leuk en veelzijdig en de mens boeiend. Het is voor mij een uitdaging om mensen van hun klachten af te helpen”.

Anne Wilbrink

BIG-nummer: 19915887004

Na haar sportopleiding aan het CIOS te Arnhem is ze zich gaan verdiepen in het vak fysiotherapie. De opleiding fysiotherapie heeft ze in 2012 aan de Saxion Hogeschool te Enschede afgerond. Tijdens haar opleiding heeft ze de minor "Training en Sportrevalidatie" gevolgd op Papendal en ook heeft ze de cursus "Medical Taping" met succes afgerond. Dat de sportende mens haar interesse wekt blijkt wel uit het feit dat ze de opleiding tot Master of Sience in de Sportfysiotherapie met goed gevolg doorlopen heeft. Dat Anne ambitieus is in haar vak blijkt ook uit het feit dat ze direct na het afronden van de opleiding de cursus Dry Needling heeft gedaan. Een zeer effectieve behandelmethode voor spiergerelateerde aandoeningen.

Van kinds af aan is Anne altijd sportief geweest. Zo was ze altijd actief in hardlopen, tennis, handbal en voetbal.

De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring op gedaan met diverse doelgroepen, van jong tot oud en met verschillende aandoeningen. Het hebben van een goede vertrouwensband en de patiënt optimaal te laten revalideren zijn voor haar de belangrijkste doelstellingen.

Bob van Ooy

BIG-Nummer: 99922240504

Bob is geregistreerd fysiotherapeut en heeft in 2017 de fysiotherapieopleiding aan de Hogeschool van Utrecht succesvol afgerond. Naast de cursus Medical taping heeft Bob tijdens zijn studie de Minor Sport en Samenleving gevolgd.

In zijn vrije tijd is hij sportief en beoefend velerlei sporten zoals hardlopen, mountainbiken en trailruning. Dat hij interesse heeft in de sportende mens blijkt wel uit zijn ambitie om op korte termijn de opleiding tot Master of Science in de Sportfysiotherapie te gaan volgen.

Bob is gespecialiseerd in het Mulligan Concept. Dit is een effectieve en pijnvrije behandelmethode voor perifere - en wervelkolomgewrichten. Hij is enthousiast hierover omdat hij in korte tijd veel goede resultaten hiermee geboekt heeft.

Bob heeft een passie om mensen te motiveren en te coachen. Hierbij gaat hij voor zichzelf en de ander geen uitdaging uit de weg!

Noortje Hendriksen

BIG-nummer: 59924468504

In 2018 heeft Noortje met succes met de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. En ook de cursus Medical taping heeft ze met succes afgerond.

Het afgelopen jaar heeft ze de nodige ervaring opgedaan met diverse patientengroepen. De komende tijd zal Noortje gebruik om zich te orienteren welke specialisatie ze wil gaan volgen.

Noortje is in haar vrije tijd sportief en beoefend verschillende sporten, zoals crossfit, skien, handbal en zwemmen. 

Beoordeeld met een 9,3